web developer internship

Web Developer Internship pentru tinerii din Suceava

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest anunt de internship.

Data limita: 27.06.2016

Ne bucura faptul sa vedem ca oportunitatile de internship apar si in provincie, nu doar in capitala sau in vestul tarii. Daca esti un tanar din Suceava care isi doreste o cariera in web development, citeste mai departe.

Programul de Web developer internship se adreseaza studentilor si masteranzilor de la facultatile de IT din Suceava

Web developer Internship in Suceava

ASSIST Software organizeaza în această vară 2 stagii de internship pentru studenții și masteranzii de la facultățile de informatică și știința calculatoarelor.

Participanții au ocazia să echivaleze activitatea din timpul internshipului cu activitatea de practică de vară și cel mai important este că au ocazia să învețe lucruri noi de la colegii noștri experimentați și să le aplice în munca în echipă in cadrul unor proiecte reale.

Cele 2 stagii se vor desfășura în iulie și august la sediul firmei ASSIST Software Suceava. Fiecare stagiu va avea durata de 3 săptămâni.

Contact Web developer internship la Assist Software Suceava

Dacă îți dorești să fii coleg sau colegă cu noi pentru această perioadă, sau chiar mai mult te rugăm să ne trimiți un CV completand formularul de internship de pe situl https://assist-software.net

Internshipul nu este platit si aplicatiile pot fi trimise pana pe data de 27 iunie 2016. Web developer internship va incepe pe 30 iunie 2016.