Stagii de Practica la Young Professionals Club

Young Professionals Club, cea mai importanta asociatie de tineri profesionisti din Bucuresti, cauta tineri pentru 3 programe de internship. Pana la finalul lunii August, cei care vor sa se dezvolte in domeniile Social Media sau Membership, pot aplica pentru unul dintre internshipurile de mai jos:

In plus, organizatia mai desfasoara in  perioada urmatoare programul Career Grow, care este un program de recrutare adresat studenților și masteranzilor, avand mai multe etape de selecție pana la angajarea efectiva. In cadrul acestui program, tinerii pot aplica pentru cele 3 posturi de internship în domeniu vanzarilor si stragerii de fonduri. Detali în link-ul de mai jos:

Pentru a aplica la acest program, este suficient sa accesati link-urile de mai sus sau sa trimiteti un e-mail cu CV și o scrisoare de intenție de 10 randuri în care să specificati ceva unic despre voi și ce va place să faceti, la office@youngprofessionals.ro, cu mențiunea Career Grow și poziția pentru care optați, până la 15 septembrie, ora 23:59.