S-a lansat editia a 10-a programului Stagii pe Bune

Programul national de stagiatura Stagii pe Bune propune plasarea studentilor facultatilor cu profil IT&C in stagii de practica, desfasurate pe durata verii, in companiile din domeniul IT&C. Stagii pe Bune 2014 este a noua editie a programului si este si in acest an programul oficial de stagiatura al celor mai importante centre educationale IT&C din Romania: Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj.

Stagii pe Bune ajunge anul acesta la editia a 10-a. Programul care a fost gandit ca o forma de suport a unor absolventi pentru facultatea pe care au terminat-o a ajuns sa fie astazi un program international avand parteneriate cu 4 universitati din 2 orase, cu peste 70 de companii participante anual, cu 1500 de pozitii oferite in ultimii 2 ani si cu cateva mii de studenti participanti de-a lungul timpului.

Ideea din acest an este denumita Stagii 360, care presupune organizarea cu ajutorul facultatilor, a mai multor scoli de vara pentru studentii din anii mici. Acestia vor putea descoperi diverse domenii din IT intr-un moment in care poate nu au inca pregatirea necesara de a lucra intr-o companie. Dupa ce studentul face 1-2 scoli de vara in anii 1-2 stie cam care sunt domeniile care ii plac si poate aplica in cunostinta de cauza la un stagiu in anul 3. La finele stagiului compania impreuna cu facultatea pot sa-i propuna studentului o tema de lucrare de diploma pe acel subiect.

La aceasta a 10-a editie Stagii pe Bune devine un program international. VMWare, cunoscuta companie americana devine partener al Stagii pe Bune si  este adaugata o noua categorie, aceea de stagii internationale.

Mai multe informatii despre program si editia de anul acesta gasiti aici si aici.