Operational Risk Internship

Operational Risk Internship la NN Asigurari

NN Asigurari este una dintre cele mai importante companii din Romania. Cu activitati in peste 18 tari, grupul NN in Romania include ING Asigurari de Viata si ING pensii, companii lider in domeniul lor de activitate.

Daca esti un student dornic sa-si inceapa cariera cat mai curand, poti profita de acest Operational Risk Internship din cadrul NN Asigurari. Internshipul este pentru tinerii din Bucuresti si are o durata fixa in care poti invata, lucra si de ce nu – prinde un loc de munca in una din cele mai cunoscute companii din Romania.

Ce vei face in cadrul Operational Risk Internship

Un intern care lucreaza in echipa Operational Risk de la NN Asigurari va face parte dintr-o echipa puternica si va lua parte la diferite proiecte. Pentru inceput vei invata despre produsele NN asigurari apoi vei inregistra si verifica diferite informatii din baza de date.

Rolul tau este de a filtra si sorta informatia primita. Vei primi ajutor pentru organizarea intalnirilor din partea unei echipe de specialisti.

Operational Risk Internship

Cerinte pentru internship – Operational Risk

  • Trebuie sa dai dovada de initiativa.
  • Trebuie sa fii capabil sa inveti repede.
  • Buna cunoastere a limbilor Romana si Engleza
  • Buna cunoastere a pachetului MS Office, in special Excel (nivel mediu cel putin).

Durata acestui internship este de minimum o luna si jumatate. Vei avea un program flexibil de 4 ore pe zi.

Nu rata oportunitatea de a lucra intr-o echipa de specialisti care centralizeaza informatia rezultata din toate actiuniile companiei.

Aplica pentru Internshipul Operational Risk intern printr-un click pe banner-ul de mai sus.