Internshipuri la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi

Ce trebuie sa stii despre internshipurile la prorectoratele Universitatii “Gheorghe Asachi” din Iasi:

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI) le oferă și în semestrul al II-lea din anul universitar 2013-2014 studenților săi posibilitatea de a urma un internship în cadrul unuia dintre prorectoratele instituției.

Ca stagiar la TUIAȘI te vei putea implica în elaborarea de materiale promoționale pentru instituție, organiza vizite ale unor delegați străini sau participa la crearea unui sistem informațional de colaborare universitate – student. De asemenea, te vei putea ocupa de întreținerea site-ului universității sau a paginii de Facebook și vei avea ocazia să te implici în organizarea unor festivaluri, conferințe sau târguri educaționale. Și acestea sunt doar câteva dintre activități.

Care sunt avantajele?
Ca stagiar la TUIAȘI vei avea ocazia să lucrezi alături de persoane din conducerea instituției la proiecte importante și să acumulezi experiență relevantă în muncă. De asemenea, îți oferim oportunitatea să te remarci dintre colegii tăi și să fii recompensat pentru activitatea ta.

Vei primi o bursă specială de 350 de lei/ lună, care poate fi cumulată cu bursa de studiu sau bursa socială. Primele două săptămâni sunt considerate perioadă de probă.

Intra aici pentru anuntul integral si detalii suplimentare.