Internshipuri la Fundatia Regina Maria in Bucuresti

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest post.

 

Fundația Regina Maria lansează 4 poziții de internship în București pentru poziţiile de Asistent manager, Asistent PR, Asistent fundraising și Graphic designer.

Pentru că oamenii sunt principala resursă pe care ne bazăm în derularea activităţilor noastre, dorim ca aplicanţii să fie interesaţi de subiectele atinse prin proiectele Fundației Regina Maria. Internii vor lucra alături de o echipă tânără, dinamică și puternic motivată.

Internshipul în cadrul Fundației Regina Maria este o oportunitate excelentă de a învăţa și de a acumula experienţă pentru cei ce doresc să activeze în zona societăţii civile și nu numai. Ne dorim să vă oferim oportunitatea de a vă pune în valoare ideile și creativitatea pentru a porni sau a dezvolta proiecte frumoase.

Veți avea ocazia să lucrați alături de noi la Campania Din Inimă pentru Viitor, campanie de strângere de fonduri pentru a doua Policlinică Socială și pentru dezvoltarea unor inițiative de tip antreprenoriat social.

  • ASISTENT MANAGER Asistentul manager va lucra îndeaproape cu Directorul executiv al Fundației, precum și cu partenerii și colaboratorii, în vederea asigurării desfășurării optime a activității organizației, atât din punct de vedere administrativ, cât și al proiectelor. Suntem în căutarea unei persoane proactive, care deține abilități excelente de comunicare, abilităţi de organizare, atenţie la detalii și capacitatea de a lua decizii.
  • ASISTENT PR Asistentul PR va lucra îndeaproape în relația Fundației cu media, precum și cu partenerii, colaboratorii, finanţatorii sau sponsorii acesteia. Suntem în căutarea unei persoane proactive, care deține abilități excelente de comunicare (în scris și verbal), abilităţi de organizare, atenţie la detalii și determinare în derularea proiectelor.
  • ASISTENT FUNDRAISING Asistentul fundraising va avea ca sarcină principală sprijinirea echipei în procesul de dezvoltare a proiectelor din diferitele arii de activitate. Acesta va lucra îndeaproape cu membrii în direcţia proiectării și derulării de campanii de strângere de fonduri. Este o oportunitate excelentă pentru cei interesaţi să-și îmbunătăţească abilităţile și experienţa în domeniul strângerii de fonduri sau al dezvoltării organizaţiilor. Vedem candidatul ideal ca fiind o persoană activă, creativă, cu iniţiativă și bune abilităţi de lucru în echipă.
  • GRAPHIC DESIGNER Graphic designer-ul va avea ca sarcină principală crearea de produse cu un puternic impact vizual, reprezentative pentru proiectele și activitatea Fundației Regina Maria. În cele mai multe cazuri, activitatea graphic designer-ului va presupune realizarea unor elemente de identitate vizuală, crearea de postere, fluturași sau machete, precum și broșuri/rapoarte de activitate. Căutăm o persoană creativă și care să deţină cunoștinţe de bază în utilizarea unor programe specifice (lista este doar orientativă: Illustrator, Photoshop, Acrobat, Dreamweaver, Flash).

Aceaste poziții nu sunt remunerate, în urma activității participanții vor primi adeverințe de practică și diplome. Internship-ul se va desfășura pe o perioadă de 3-6 luni.

Selecţia se va face în două etape eliminatorii: dosarul de aplicare (CV și scrisoare de intenţie) şi interviu. Perioada pentru depunerea aplicațiilor este 9– 24 aprilie 2014.

Contact

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare contactează-ne la numărul de telefon 0743.151.569 sau la adresa de e-mail: frm@fundatiareginamaria.ro. Vă rugăm să menționaţi în subiectul email-ului “Aplicație Internship – Opțiune.” Numai candidații selectați vor fi contactați pentru programarea unui interviu telefonic.

Data limita pentru aplicare: 24 aprilie 2014

Orasul: Bucuresti

Internship Neplatit