internshipuri in turism

Internshipuri in Turism la Uncover Romania

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship! Data limita: 10.06.2016

Daca pentru tine turismul nu este doar o metoda de relaxare ci si o pasiune, avem doua oportunitati de internship care sigur te vor interesa. Primul dintre aceste internshipuri in Turism la Uncover Romania este pentru postul de travel writer si se adreseaza celor pasionati de turism din toata tara, iar cel de-al doilea este dedicat celor care vor sa inceapa o cariera in acest domeniu.

Mai jos ai detaliile pentru fiecare in parte.

Internshipuri in turism: Travel Writer – Romania

Uncover Romania cauta interni pentru pozitia de travel writer pentru www.uncover-romania.com, iunie-septembrie 2016. Experienta nu este o conditie, dar cunoasterea la perfectie a limbii engleze, creativitatea in scris si dorinta de a invata sunt obligatorii. Programul este flexibil, poti lucra de acasa sau de oriunde iti doresti atat timp cat acorzi cel putin 20 de ore pe saptamana activitatilor pentru Uncover Romania.

Asteptam CV-ul tau si scrisoarea de intentie in limba engleza, dar si un text de 500 de cuvinte despre o destinatie preferata pana la 10 iunie pe diana@uncover-romania.com

Internshipuri in turism: Ghid Turism – Bucuresti

Uncover Romania Tours cauta interni pentru pozitia de ghid de turism pentru iunie-septembrie 2016. Experienta nu este o conditie, dar studiile superioare relevante, vorbirea fluenta a limbii engleze si o cultura generala solida sunt musai. Prin cultura generala intelegem o cunoastere aprofundata a istoriei Romaniei, a geografiei si a culturii sale si in general un interes pentru lumea in care traim.

Ar fi util sa stii unde este Myanmar sau cine candideaza pentru presedintia SUA chiar daca traiesti in Romania.

Dar cel mai important este sa-ti doresti sa inveti si de preferat sa locuiesti in Bucuresti. Asa ca daca tocmai ti-ai luat atestatul de ghid sau esti pe cale/doresti sa il obtii, asteptam CV-ul tau si scrisoarea de intentie in limba engleza pana la 10 iunie pe diana@uncover-romania.com

Data limita 10 iunie 2016.