internshipuri digital iutta.ro

Internshipuri Digital la Iutta

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship!

Data limita: 01 Octombrie 2016.

Daca iti doresti sa lucrezi intr-unul din urmatoarele domenii: PR, Marketing, Content, Social Media sau design, acest anunt de internship la Iutta.ro, cu posibilitate de angajare si plata este exact ceea ce cautai.

Iutta este un brand iconic de genți, pantofi și accesorii din piele cu un design folk contemporan. Creațiile noastre se inspiră din cultura tradițională și credințe străvechi, traduse într-o manieră personală, exclusivă. Colecțiile capătă viață prin devotamentul și pasiunea investite în fiecare produs, calități sinonime cu viziunea brandului. Astfel, produsele noastre au devenit elemente distinctive în industria fashion.

Despre Internshipuri Digital la Iutta.ro

PR & Marketing Assistants
Comunicarea este esențială pentru Iutta deoarece în acest fel reușim să aducem designul românesc și valorile lui cât mai aproape de oameni. Vei putea învăța cum se țese o poveste și care sunt pașii care o transforma într-una de succes, precum și ce înseamnă lucrul în echipă sau chiar organizarea unui eveniment.

Content & Social Media Editors
Blogul nostru este locul în care Iutta își împărtășește experiențele, iar tu poți fi unul dintre cei care contribuie la scrierea lor. În plus, toate proiectele Iutta trebuie să fie bine integrate pe canelele de social media (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat etc.) așa că e loc pentru oameni pricepuți care să ne ajute la crearea poveștilor și scrierea lor în timp real.

Designers
Cei pasionați de Adobe Illustrator sau alte programe similare, creativi și cu simț estetic sunt bineveniți să intre în familia Iutta ca designeri colaboratori. Iutta este inspirată de tradiție, însa are o viziune contemporană așa că vei avea multe de învățat.

Detalii suplimentare Internshipuri Digital la Iutta.ro

Internshipurile incep de pe 3 octombrie, se da adeverinta de practica, posibiltate de angajare clar si daca se implica full time, se va gasi si o modalitate de plata.

Se lucreaza la biroul Iutta.ro, dar avem posibilitatea si de a lucra doar online.

Cum aplici pentru aceste internshipuri in digital?

Trimite un CV însoțit de o scurtă scrisoare de motivație care să ne ajute să înțelegem de ce ești cel/cea mai potrivit/ă pentru internship pe adresa team@iutta.ro până pe 1 octombrie 2016. Când aplici, te rugăm să ai în vedere că internshipul se desfășoară pe o perioada de minim 3 luni.