INTERNSHIP Proiect de dezvoltare film

Cineimpact – FILM SI DEZVOLTARE SOCIALĂ FESTIVAL și participativ EDUCATIONAL program este un accelerator socio-cultural al dezvoltării comunitare, utilizând instrumente, cum ar fi Cinema, Arte Vizuale și socio-antropologie.

Cerinte

Trebuie să ai experienţă în cel puţin unul din domeniile: PR, grafică/ artă vizuală, copywriting, IT/ web-design, fundraising, antreprenoriat social sau start-up marketing & management, în scrierea, coordonarea sau implementarea de proiecte naţionale şi internaţionale.
Candidaţii trebuie să deţină competenţe dovedite în tot ceea ce înseamnă cunoștințe de limbă engleză, creativitate și imaginaţie, pasiune pentru publicitate și film.

banner_internshipul

Responsabilitati

Aplică doar dacă eşti motivat 100% să faci parte din echipa unui proiect de dezvoltare inovator, ce implică filmul, artele vizuale, știinţele sociale, campaniile comunitare, organizarea de evenimente și activități de anvergură națională și internațională.

Aplica la postul INTERNSHIP Proiect de dezvoltare film.

Trimite-ne CV-ul, însoţit de portofoliul tău.
Acestea vor fi analizate de o echipă de profesionişti și traineri și, dacă ești persoana potrivită, vei fi chemat la o discuție deschisă despre idealul și motivarea ta în a face următorii paşi împreună cu noi.

Investeşte în tine. Dacă ai un vis frumos, acum poţi să ţi-l împlineşti!

(Internship-ul este neplătit în primele 3 luni. În funcţie de performanţe, poate deveni plătit)

CV-urile se trimit pe adresa de email: ancalapusneanu1@gmail.com