Internship Platit in Resurse Umane la Bookster

Internship Platit in Resurse Umane la Bookster

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship!

Data limita: 01.10.2016

Cautam un tanar vesel si istet (poate sa fie si student), care sa ne ajute la dezvoltarea si implementarea unui proiect de Employer Branding.

Daca ti-ar placea sa explorezi ce-ar inseamna o cariera in Resurse Umane, printr-un program de internship platit la Bookster, aplica acum pe www.bookster.ro/join

Ce vei face la Internship Platit in Resurse Umane

O parte importanta din procesul de recrutare la Bookster este Pagina de Cariere de pe site. Rolul tau este sa refaci aceasta pagina astfel incat sa transmita cat mai bine “spiritul Bookster” intr-un format atractiv pentru candidatii pe care ni-i dorim. Vei lucra direct cu CEO-ul Bookster si echipa de HR si vei invata ce inseamna Employer Branding pentru Bookster.

Cum suntem noi?

Avem o echipa de oameni tineri, care nu de mult isi doreau sa fie primii in clasa si la olimpiade. Ne provocam constant sa facem lucrurile mai eficient si mai istet si vrem sa invatam ceva nou in fiecare zi.
Ce este Bookster?

Bookster, compania inovatoare care a reinventat biblioteca, functioneaza dupa un model de afacere simplu: selecteaza cele mai bune carti din lume si aduce la biroul celor 26.000 de abonati din 190 de companii din toata tara, inspirand oamenii sa isi descopere visele si sa le atinga.

Contact Internship Platit in Resurse Umane la Bookster

Pentru a aplica la acest internship, vezi toate detaliile pe pagina http://www.bookster.ro/join/ sau da click pe acest link pentru a trimite aplicatia ta.