internship platit The Grape - Business Hub of Iasi

Internship platit Community Manager & Event Planner la The Grape Hub

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship!

Data limita a fost: 2016-05-20

Daca iti place sa citesti despre startup-uri si vrei sa faci parte dintr-o comunitate activa puse pe fapte mari, citeste acest anunt de internship platit pentru tinerii din Iasi. In cadrul acestui internship care va dura 4 luni de zile vei avea posibilitatea de a invata, dar si de a te implica in comunitatea locala The Grape. Iata ce trebuie sa stii despre acest anunt de internship:

Internship platit Community Manager & Event Planner

The Grape Business Hub of Iași caută intern serios, dornic să ia parte la construirea comunității de freelanceri și tineri antreprenori ieșeni.

Dacă ești pasionat de social media, de organizarea și promovarea evenimentelor, ești sociabil și vrei să cunoști oameni noi din diverse domenii de activitate cu care să poți colabora pe viitor, atunci te așteptăm la noi.

Misiuni pentru curajosul nostru coleg:

  • Va învăța mai multe despre comunitatea The Grape și va avea grijă să vină cu inițiative pentru ca membrii noștri să se simtă implicați, valorificați și ajutați cu tot ceea ce au nevoie;
  • Va avea grijă ca spațiul nostru să fie primitor și ca membrii The Grape ce lucrează la noi să se simtă ca acasă;
  • Va veni cu inițiative de evenimente interne The Grape, special create pentru membrii noștri, pentru a le întâmpina nevoile de dezvoltare personală sau strict specific pe business-ul lor;
  • Va ajuta la implementarea și organizarea evenimentelor pe care le desfășurăm la The Grape;
  • Va contacta potențiali speakeri și va păstra legătura cu aceștia (înainte și după eveniment);
  • Va căuta contactele potrivite sau partenerii potriviți care ne pot ajuta la organizarea evenimentelor și realizarea materialelor necesare (afiș, newsletter, platformă de ticketing, amenajarea sălilor pentru evenimente);
  • Se va implica în crearea și implementarea unui post-plan pentru rețelele de socializare.

The Grape – Business HUB of Iași este primul spațiu de tip coworking deschis la Iași. Comunitatea din jurul acestui hub reunește tineri antreprenori și liber profesioniști din diferite domenii de activitate, precum: IT, training, recrutare, marketing, consultanță în business, antreprenoriat social etc.

Lunar sunt peste 20 de entităti care își desfășoară activitatea la The Grape (start-up-uri, freelanceri, companii, ONG-uri, comunități IT). Spațiul de lucru în comun are o suprafață de 220 de metri pătrați și se află pe strada Vasile Lupu, numarul 55, în Iași.

Programul de lucru este flexibil, part-time (3-4 ore/zi).

Durata totală a internship-ului: 4 luni

Contact internship platit in Iasi la The Grape – Business Hub

Așteptăm CV-urile voastre alături de o scrisoare de motivație și răspunsul la întrebarea “Ce este pentru tine un spațiu de coworking?” pe office@thegrape.ro și pe georgi.ilascu@gmail.com!

Data limită: 20.05.2016