internship platit

Internship platit la Asociatia APSIDES

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship!

Multe persoane aleg sa lucreze part-time intr-un alt domeniu decat cel preferat tocmai pentru a avea un venit cat si timp liber pentru a invata, cauta si aplica pentru joburile din domniul in care vor sa activeze.

Nu e deloc gresit sa faci acest lucru, atat timp cat stii exact ce drum vrei sa alegi in cariera.

Daca ai 4 ore pe zi pe care le poti aloca unei activitati strict legate de domeniul tau, alege sa aplici pentru un Internship platit la Asociatia APSIDES din Iasi.

Iata ce trebuie sa stii despre internshipul platit la APSIDES:

Vrei să îți îmbogățești experiența în organizarea de evenimente? Vino în programul de internship organizat de Asociația APSIDES în perioada 25 februarie – 25 aprilie 2016.

Programul de lucru este flexibil și reprezintă o activitate de 4 ore pe zi. Scopul internshipului este acela de a ne sprijini în organizarea ediției de anul acesta a evenimentului dedicat educației nonformale, extrașcolare și extracurriculare, Edu Funny Fest, organizat în săptămâna Școala Altfel.

Contact Internship platit la Asociatia APSIDES

Pentru a ne convinge de entuziasmul, implicarea și creativitatea ta ne poți trimite un CV și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail asociatia.apsides@gmail.com până pe data de 22 februarie 2016.