internship pentru studenti la tenaris

Internship pentru studenti la Tenaris

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship.

Tenaris Silcotub porneste un program de internship pentru studenti. Daca esti student la o facultate tehnica/inginerie si esti din Bucuresti, Zalau, Campina, Calarasi sau Cluj-Napoca, citeste mai departe.

Tenaris Silcotub is leading Romanian producer of small diameter seamless pipes used in the mechanical industry, automotive, oil and gas, chemical and petrochemical industry, and power industry. Tenaris Silcotub can design, manufacture and supply a wide rage of seamless tubes according to customers requirements, in order to meet the most sophisticated demands and to provide technical assistance and product development, logistic services and just-in-time delivery and personalize stock management.

Cerinte internship pentru studenti la Tenaris

  • Studenţi în anul III – nivel licenţă şi anul I – nivel masterat
  • Abilităţi de comunicare în limba engleză
  • Proactivitate, orientare spre lucru în echipă, creativitate, deschidere către multiculturalitate
  • Specializări tehnice/inginerie: – Ştiinţa şi Ingineria Materialelor – Construcţii de Maşini – Energetică – Mecanică şi Mecatronică – Electrică – Automatizări Industriale – Petrol şi Gaze

Responsabilitati Internship pentru studenti la Tenaris

  • 3 luni de provocări alături de interni din alte universităţi din ţară;
  • Realizarea părţii practice a proiectului de diplomă într-un mediu industrial, multicultural, care foloseşte tehnologie avansată;
  • Aplicabilitate reală şi impact în cadrul organizaţiei a proiectului asignat;
  • Îndrumare profesională a unui tutore pe toată durata proiectului;
  • Rezultatele proiectului te vor recomanda pentru un viitor loc de muncă în Tenaris. 

Alte informatii: Programul care a debutat în 2005, este îmbunătăţit continuu, în încercarea de a oferi unui număr cât mai mare de studenţi şi masteranzi posibilitatea de a beneficia de sprijinul şi îndrumarea specialiştilor companiei în a-şi începe cariera profesională cu dreptul. Programul a ajuns la a noua ediţie. În ediţiile anterioare au fost oferite un număr de aproximativ 620 de locuri de practică. Această experienţă le-a oferit ocazia studenţilor de a interacţiona cu un mediu real de lucru, iar experienţele în diferite domenii aduc un plus de valoare viitoarei lor cariere profesionale.

Contact Internshipuri pentru studenti la Tenaris

Pentru contact folositi adresa de e-mail acalarasu@tenaris.com

Data limita: 01.05.2016

Orase: Bucuresti, Zalau, Campina, Calarasi, Cluj-Napoca