Internship Marketing la The Grape

The Grape este locul unde se întâlnesc și lucrează profesioniști, startup-uri, comunități tehnice sau de antreprenori. Iți oferim un birou într-un spațiu de lucru care faciliteaza colaborarea (la costuri mici), te ajutăm punând la dispoziția ta un birou de unde poți lucra la proiectele tale, si organizăm pentru tine evenimente inovative marca The Grape în parteneriat cu entități locale, naționale și internaționale. Dorim sa va anuntam ca am lansat un program de internship, si cautam un Community Responsible pasionat de Marketing. Iata ce trebuie sa stii despre Internshipul in Marketing de la The Grape.

banner_internshipul

Cerinte:

  • Ne dorim să știi să comunici frumos și corect, în limba română și engleză.
  • Să mai fi auzit de social media până acum, design sau de organizări de evenimente.
  • Inovativitatea și ideile argumentate cu privire la ce proiecte și inițiative sunt potrivite pentru The Grape, sunt mai mult decât încurajate. La fel de incurajată este și puterea de implementare ale acestora.
  • Să fii organizat și harnic.

Responsabilitati:

  • Ne dorim să ne ajuți să menținem spațiul The Grape – Business HUB, un loc prietenos și creativ pentru membrii noștri și pentru cei ce ne calcă pragul în vizită.

Alte informatii:

Locatie: Iasi
Tip stagiu: Part-time (2-4 ore/ zi; nu este obligatoriu în fiecare zi, putem crea un program de lucru împreună)

Internshipul in Marketing de la The Grape este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa lucreze intr-o companie care are în portofoliu peste 40 de evenimente proprii (prezentări, training-uri și ateliere organizate de la lansare până în prezent), fiind in acelasi timp spațiul ideal pentru a pune bazele unui business. Acest internship nu este remunerat.