Internship Marketing & IT la Tradeville

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship.

Tradeville este cel mai mare broker de retail pe piata de capital din Romania, cu o experienta de 20 de ani, fiind una dintre cele mai dinamice societati romanesti din domeniul pietelor de capital. Ne diferentiaza de ceilalti inovatia, asistenta operationala si investitionala, si scoala de investitori. Compania lanseaza Programul Tradeville, destinat studentilor si tinerilor absolventi interesati de posturile: Asistent marketing, Designer grafic, Front-end developer. Iata ce trebuie sa stii despre Internshipul in Marketing & IT de la Tradeville.

Cerinte:

  • Istetime, creativitate si pasiune pentru un internship extrem de educativ, dinamic si cu potential de transformare intr-un job full time.
  • Esti pasionat de design grafic, front-end developing sau marketing online

Responsabilitati:

  • Participantii in programul de practica Tradeville fac mai mult decat sa indeplineasca o simpla obligatie, ci acumuleaza exact lucrul de care un tanar absolvent are cea mai mare nevoie: experienta.

Alte informatii:

Beneficii:

  • Pentru participantii care demonstreaza abilitati deosebite la indeplinirea sarcinilor trasate, exista posibilitatea de dezvoltare in cadrul companiei.
  • La finalul programului de internship vei primi o scrisoare de recomandare sau, daca va fi un parcurs senzational, o propunere de job full-time.

Locatia: Bucuresti
Durata stagiu: 3 luni
Tip stagiu: Neplatit, Part-Time

Contact:

Vrem sa vedem cum imbini creativitatea, cunostintele si entuziasmul in rezolvarea testelor pentru postul ales de tine, pe care le poti accesa aici: http://www.tradeville.eu/marketing-internships. Rezolvarea lor o asteptam impreuna cu CV-ul tau pe adresa de e-mail internship@tradeville.eu, cu mentiunea Marketing in subiect.

 

Deadline:
31.01.2015