Internship Marketing/ Comunicare & Internet – E-commerce la Smartline

Smartline este o companie din Iași care dezvoltă proiecte online în domeniile: sănătate, imobiliare, turism și comerț online. Ne străduim să dăm tot ce avem mai bun, prin proiectele noastre, fiind mai degrabă un grup de prieteni uniți de un set de valori și obiective comune, decat o organizație ierarhizată. Cautam un stagiar pasionat de marketing, comunicare si e-commerce. Iata ce trebuie sa stii despre Internshipul in Marketing/ Comunicare & Internet – eCommerce de la Smartline.

banner_internshipul

Cerinte:

  • O persoana dinamica, pozitiva, entuziasta, sociabila, calma, comunicativa, atenta la detalii si la emotiile celor din jur, cu simtul umorului, cu drag de munte si picioare rezistente!
  • Este obligatorie o buna cunoastere a limbii romane – scris si vorbit, si engleza – citit.

Responsabilitati:

  • Research pe Internet (Smartline gestioneaza una dintre cele mai mari platforme de promovare a serviciilor medicale din Romania – va trebui sa cautam informatii despre noi cabinete, clinici si medici)
  • Completare baza de date (cu informatiile din pasul 1)
  • Contact telefonic – ii sunam si ii ajutam gratuit pe cei de la pasii anteriori sa fie listati in cel mai mare catalog online de servicii medicale. Nu le vindem nimic! Nu ii fortam sa faca nimic! La final le trimitem un email cu mai multe informatii
  • Realizarea unor rapoarte saptamanale asupra activitatii (de la pasii 1-3)
  • Cauti si sa gasesti ceea ce te intereseaza pe net, folosesti platforme online si stabilesti contacte telefonic si prin email cu alti oameni din diverse medii si locuri din tara.

Alte informatii:

Beneficii:

  • Daca veti dori, la terminarea facultatii va veti putea angaja full time, daca nu noi va ajutam cu o recomandare pentru jobul la care voi visati.

Locatia: Iasi
Tip stagiu: Part-time (2/4 ore pe zi)
Durata stagiu: 3 luni
Internshipul in Marketing/ Comunicare & Internet – eCommerce de la Smartline este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa lucreze intr-o firma care crede in respect, corectitudine, creativitate, umanitate și dorința de dezvoltare personală. Acest internship este remunerat.