Internship Inginerie Mecanica

Internship Inginerie Mecanica la MEWI

Exista unele domenii de activitate care nu prea au parte de internshipuri sau stagii de practica. Tocmai de aceea, cand apare cate un anunt de internship, ne grabim sa-l promovam pentru a ajunge la cat mai multi tineri interesati.

Urmatorul internship este oferit tinerilor din Bucuresti, Calarasi si Constanta care doresc sa aiba o meserie in domeniul ingineriei mecanice. Internshipul in Inginerie mecanica va fi organizat de una dintre cele mai importante companii din piata utilajelor agricole.

Informatii Internship Inginerie Mecanica la MEWI

MEWI este o companie cu capital integral german, unul dintre cei mai importanti actori de pe piata utilajelor agricole din lume. Fiind o companie in continua dezvoltare in Europa si in Romania, vor organiza un internship inginerie mecanica pentru tinerii din Bucuresti, Calarasi si Constanta.

Cerintele pentru acest internship in inginerie mecanica la MEWI sunt:

  • Studii tehnice in domeniu (in curs sau finalizate) – mecanica, electromecanica, etc.
  • Pasiune pentru tehnica si cunostinte bune de operare pe calculator
  • Cunoasterea limbii Engleze (Avantaj)
  • Disponibilitate de a efectua lucrari de reparatii in hala, dar si pe teren.
  • Dorinta de invatare.

internship inginerie mecanica

In cadrul internshipului de la MEWI vei avea parte de sesiuni de instruire on-the-job, vei participa la lucrari de intretinere si reparatii la diferite utilaje agricole si vei afla cum este organizat un atelier de service, ce activitati au loc si ce documente se elibereaza.

Beneficiaza acum de aceasta oportunitate, aplica pentru internship Inginerie Mecanica de la MEWI si vei dobandi cunostinte avansate de mecanica, hidraulica, electrica, diagnoza computerizata si altele.

Dupa terminarea internshipului vei avea posibilitatea de a te angaja in cadrul firmei.