internship inginer cai ferate drumuri si poduri

Internship Inginer Cai ferate, Drumuri si Poduri

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship.

Data limita: 10.07.2016

Dupa ce termini o facultate de Cai Ferate, Drumuri si Poduri, sansele de a te angaja dupa absolvire sunt destul de mici. Vei avea nevoie de experienta la locul de munca pentru a putea spera la un job de inginer bine platit in orasul tau.

Daca esti din Bucuresti sau din Medias, citeste mai departe pentru ca avem o oportunitate platita, numai buna pentru tine.

Internship Platit Inginer Cai ferate, Drumuri si Poduri la FCC Construction

Ai terminat anul 4 la Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri?

Esti in cautare de experienta?

Iti demonstrezi devotamentul pentru invatare si dezvoltare ( activitati de voluntariat, internshipuri, programe internationale pentru studenti, etc.)?

Esti fluent in limba engleza (scris si vorbit)?

Poti participa la internshipul remunerat din perioada aug- sept 2016, intr-unul dintre proiectele noastre in lucru:

  • reabilitare şi modernizare a transportului feroviar pentru linia Brasov – Simeria, secţiunile de cale ferata Sighisoara – Atel (28,26 km) si Atel – Micăsasa (29,6 km), parte din proiectul de modernizare a Coridorul IV Pan European pentru adaptare la o viteză de 160 km / h;
  • construirea magistralei de metrou Linia 5 Metrou Bucuresti – 9 statii unite prin 2 tuneluri paralele si un al treilea tunel de conexiune cu Magitrala 1 in statia Eroilor, realizate prin folosirea unei tehnologii inovative in Romania, excavatia cu TBM.

Vei lucra in proiecte reale impreuna cu profesionistii nostri. Te vei implica activ in activitatea de productie a firmei, in unul din proiectele noastre in lucru.

Internshipul in FCC CONSTRUCCION este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa lucreze intr-o companie renumita, unde exista numai angajati pasionati, ambitionati, si care pot trece peste orice obstacol sau provocare.

Contact Internship Inginer Cai ferate, Drumuri si Poduri la FCC Construction

Daca esti interesat sa aplici la acest internship, trimite CV-ul si recomandarile tale pe adresa raluca.stan@fccco.ro cu mentiunea INTERNSHIP 2016.

Internship valabil in orasele Bucuresti, Medias

Perioada Internship Inginer Cai ferate, Drumuri si Poduri la FCC Construction: 01 August 2016 – 30 Septembrie 2016.

Data limita trimitere aplicatii: 10.07.2016