internship in vanzari tradeville

Internship in Vanzari – Investment Specialist in Bucuresti

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship!

Daca iti doresti sa lucrezi in vanzari iar tranzactionarea actiunilor la bursa este ceva pe placul tau, citeste acest articol pentru ca avem o oportunitate de Internship in Vanzari.

Beneficiile unui internship in vanzari, chiar si neplatit sunt evidente. Ai posibilitatea sa inveti in timp ce acaperezi experienta de lucru, intri in contact cu alte persoane pasionate de aceleasi lucruri si iti cresti sansele de a fi angajat in viitor.

Internship in Vanzari – Investment Specialist la Tradeville.

Vino alaturi de noi sa simti dinamica burselor locale si internationale. Cautam colegi care sa se alature Departamentului de Vanzari. Echipa este formata din tineri pasionati aflati la inceputul unei cariere in brokeraj/piata de capital.

Responsabilitati:

  • contactarea potentialilor clienti interesati de piata de capital;
  • informarea clientilor in legatura cu produsele si serviciile firmei; asistarea non clientilor cu informatii privind – deschidere cont, comisioane, seminarii etc;
  • obtinerea de informatii despre clienti si actualizarea bazei de date;
  • completarea activitatii in CRM si raportarea catre superior a rezultatelor obtinute;

Cerinte: seriozitate, disciplina in respectarea deadline-urilor; orientare spre domeniul vanzarilor; student sau proaspat absolvent – de preferat studii economice; cunostinte despre piata de capital; foarte bune abilitati de comunicare, claritate in exprimare; capacitate de invatare rapida, adaptabilitate, flexibilitate; persoana dinamica, organizata, intuitiva, creativa; experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj; bune cunostinte utilizare calculator; limba engleza;

Oferim:

Oportunitatea de a lucra intr-o echipa dinamica, intr-un business dinamic, alaturi de profesionisti;

Posibilitati de dezvoltare in cadrul companiei si in domeniul pietei de capital.

Contact Internship in Vanzari la Tradeville, in Bucuresti.

Te rugam trimite CV-ul tau la adresa de email internship@tradeville.eu, cu subiectul Vanzari.

Poti aplica pana pe 31 martie 2016.