internship taxe pwc

Internship in Taxe si Contabilitate la PwC

Oportunitatile te ajuta sa cresti ca individ, sa iti dezvolti un stil de munca, sa creezi relatii de munca intr-un colectiv unit si sa ai un impact pozitiv in domeniul in care vrei sa activezi.

Daca vrei sa pui in aplicare toate aceste lucruri si sa-ti incepi drumul in cariera, aplica acum pentru acest internship in taxe si contabilitate la PwC in Bucuresti.

PwC are nevoie de studenti care au terminat facultatea sau masterul in domeniu, au avut un parcurs foarte bun in cursul facultatii si care dau dovada de initiativa. De asemenea, este indicat sa fii fluent in limba engleza si sa ai cunostinte bune de operare PC.

Responsabilitati internship in taxe si contabilitate la PwC

Ca un intern in contabilitate si taxe la PwC in Bucuresti, vei avea responsabilitatile unui consultant in domeniu, oferindu-va ajutorul celor cu rol de senior din echipa din care veti face parte. Vei lucra direct cu clientii PwC si vei avea posibilitatea de a face parte din colectivul unit al firmei.

internship taxe

Daca esti interesat de acest internship in taxe la PwC, da click pe bannerul de mai sus pentru a afla toate detaliile si pentru a putea aplica.