internship in iasi vuzum

Internship in Iasi la Vuzum

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship.

Despre Vuzum Iasi

Vuzum este o agentie digitala. Suntem focusati pe crearea de experiente captivante ce contribuie la cresterea afacerii clientilor nostri prin rezultatele obtinute. In fiecare an Vuzum realizeaza un internship gratis, prin intermediul caruia dorim sa ajutam tinerii aflati la inceput de drum in cariera.

Ce trebuie sa stii despre programul de internship in Iasi la Vuzum

Fie ca ai bazele unei facultati de profil, ori ca ai studiat pe cont propriu, daca iti sunt cunoscute concepte precum singleton, mvc si backend, te rugam sa aplici. Internii care dovedesc atentie si sunt dedicati stagiului vor primi de asemeni si o oferta de lucru.

Despre tine

Esti o persoana deschisa la a invata noile tehnologii, atat pe frontend cat si pe backend. Aplici la Vuzum pentru ca esti familiar cu ceea ce am realizat, crezi in ceea ce facem si vrei sa inveti alaturi de noi. Te vom considera pentru aceasta pozitie pentru ca te dedici profesiei tale pe termen lung si esti auto-didact.

Program Internshipul va avea loc la biroul nostru din Iasi si va dura 3 luni. Initial vom organiza un interviu prin Skype, in urma caruia vom alege candidatii potriviti pentru acest internship. Ulterior vom demara o perioada de pre-internship. In perioada de pre-internship te vei intalni cu toti colegii tai de stagiu timp de o ora pe saptamana, la sediul Vuzum.

Aici veti primi resurse si indicatii pentru a realiza un task folosind aceste resurse. Acest task va implica intalniri saptamanale, timp in care veti studia informatiile primite anterior. Dupa 4-8 saptamani, cei care vor promova pre-internshipul vor fi selectati pentru o luna de internship fulltime, cu program flexibil. Cei care promoveaza internshipul si dovedesc atentie si dedicare vor primi o oferta de lucru pentru a demara colaborarea ca membru al echipei Vuzum.

Cum aplici la acest internship in Iasi?

Ne poti trimite un CV la info@vuzum.com. Ne ocupam noi mai departe.

Data limita pentru aplicare: 15.03.2016.