Internship la Facebook?

Daca te-ai intrebat vreodata cu ce e diferit un internship la Facebook fata de un stagiu la alte companii importante, acest articol este pentru tine.

Fiecare tanar care isi doreste o cariera frumoasa ar trebui sa apeleze la un internship cat de curand posibil, iar un internship la Facebook te poate ajuta foarte mult. Doar ca la Facebook nu toti cei care aplica sunt primiti pentru a invata sub aripa lui Mark Zuckerberg.

Cele mai importante diferente dintre un internship la Facebook si unul la o alta companie.

sursa poza: facebook.com
sursa poza: facebook.com

Daca esti intern la Facebook esti tratat ca un angajat cu norma intreaga. Dupa ce treci de un proces minutios de selectie, te asteapta o perioada foarte grea pentru ca internii nu primesc timp liber suplimentar si lucreaza cot la cot cu angajatii cu norma intreaga.

De ce sunt internshipurile la Facebook printre cele mai dorite?

Intr-un studiu facut de cei de la Glassdoor se arata ca studentii isi doresc cel mai mult un internship la Facebook. Pe locurile urmatoare se afla Chevron, Google, Quicken Loans si eBay.

A fi intern la Facebook iti aduce o serie de avantaje:

  • Esti remunerat cu peste 5,500 de dolari pe luna,
  • Lucrezi cot la cot cu angajatii full time pentru a pune in aplicare proiectele Facebook,
  • Primesti sfaturi si inveti de la expertii din domeniu cat si de la colegii de echipa.

Pe langa acestea, multi dintre internii de la Facebook afirma ca un alt motiv pentru care aleg sa aplice la acest internship este atmosfera incredibila pe care o gasesc aici.  Tinerii care au facut acest internship au spus ca nici macar nu realizezi ca faci parte dintr-un colectiv cu mii de angajati si ca faci parte dintr-un mediu deschis de munca.

Daca vreti sa vedeti exact ce avantaje si taskuri au internii de la Facebook, va recomand acest articol de pe Quora unde fostii interni isi impartasesc parerile si experientele.