Internship Contabilitate (Departament Taxe) la TPA Horwath

TPA Horwath, una dintre cele mai mari firme de contabilitate, audit si consultanta financiara din centrul si sud-estul Europei, angajeaza pasionati de acest domeniu, responsabili de departamentul taxelor si oameni capabili si cu destula initiativa sa lucreze intr-o astfel de firma cu renume. Iata ce trebuie sa stii despre Internshipul in Contabilitate (Departament Taxe) de la TPA Horwath.

banner_internshipul

Cerinte:

  • Studenti in ani terminali si masteranzi din cadrul facultatilor cu profil economic;
  • Absolventi ce isi doresc acumularea de experienta in domeniul economic- financiar.

Responsabilitati:

  • Participantii vor beneficia de training inclus in perioada de practica, si vor fi implicati in activitatea departamentului de Taxe prin realizarea unor task-uri concrete, bine determinate in timp.

Alte informatii:

Locatia: Bucuresti
Program stagiu: 6 h/zi
Durata stagiu: minim o luna de zile
Internshipul in Contabilitate (Departament Taxe) de la TPA Horwath este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa lucreze intr-o companie unde va puteti indeplini obiectivul de dobandire a unor cunostinte practice in urma, sau pe parcursul studiilor universitare si unde va veti dezvolta simtul responsabilitatii, va veti educa atentia, si va veti deprinde sa lucrati in echipa. Acest internship nu este remunerat.