internship in contabilitate

Internship in contabilitate cu posibilitate de angajare

Daca iti doresti sa pui in aplicare ceea ce ai invatat in facultate, un internship in contabilitate este cea mai buna solutie. Nu vei avea o posibilitate mai buna de a lucra si invata in acelasi timp, asa ca citeste mai departe pentru ca ave un internship in contabilitate cu posibilitate de angajare.

Iata toate detaliile despre internshipul in contabilitate la ContabIS – Expert contabil in Iasi. Se cauta 3 tineri dornici sa invete si sa lucreze in domeniu.

Perioada de practică se va finaliza cu angajarea unuia dintre voi, mai întâi, cu un contract de muncă cu timp parțial, apoi, în funcție de necesități cu normă întreagă.

Ce se ofera?

Se ofera posibilitatea de a lucra efectiv, sub îndrumare, clarificând toate aspectele, pas cu pas. Vei învața cum se ține contabilitatea de la A la Z, din momentul în care clientul aduce actele și pîna la întocmirea situațiilor financiare care se predau clientului la sfârșit de lună.

Ofer din timpul meu, din experiența mea, din priceperea mea. Asa cum și eu am fost formată într-o firmă de contabilitate, lucru pentru care am fost mereu recunoscătoare, vreau să îți ofer și ție această oportunitate de a crește alături de firma noastră, de a învața și de a deveni un contabil de excepție.

Vei avea șansa de a învăța contabilitate și de a pune în aplicare ceea ce ai studiat în facultate…nu doar o ștampilă pe adeverința de practică.

Daca esti interesat de acest anunt de internship, cu posibilitate de angajare in contabilitate, da click AICI pentru a vedea tot anuntul.