Internship Consultanta in Management

Internship Consultanta in Management la Ensight (PLATIT)

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship! Data limita: 9 Octombrie 2016.

Despre Internship Consultanta in Management la Ensight (PLATIT): Daca ai planuri mari pentru tine si pentru cariera ta, te asteptam sa ni te alaturi pentru o aventura de 3 luni in lumea consultantei in management. Vei lucra alaturi de consultantii nostri, vei fi implicat in proiecte interesante, vei pune in practica metodologii consacrate si iti vei dezvolta abilitati de afaceri valoroase.

‘SmartOmul’ este o campanie de recrutare de absolvenți și studenți pentru o nouă ediție a evenimentului ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc în data de 14 octombrie 2016.

Detalii Internship Consultanta in Management la Ensight

Evenimentul se adresează studenților din anii terminali și absolvenților de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management.

Considerăm că o carieră solidă și de viitor se clădește prin ambiție și învățare continuă, nu există o aplicație online care să creeze o carieră și un profesionist. Este nevoie de perseverență pentru a ajunge la performanță, indiferent de domeniu. De aici și ideea acestui mesaj de campanie: ‘SmartOmul, o aplicație offline de creat cariere.’

Internship Consultanta in Management

Cei mai buni candidați vor fi premiați cu câte un stagiu de 3 luni în echipa liderului pieței locale de consultanță în management, Ensight Management Consulting. Iar începând cu a doua lună cei mai buni dintre stagiari vor fi plătiți pentru munca lor.

Contact Internship Consultanta in Management

Cei interesați de acest program sunt rugați să se înscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship și să îl trimită, împreună cu CV-ul, la adresa jobs@ensight.ro până la data de 9 octombrie 2016.

Ensight Management Consulting (www.ensight.ro) este liderul pieței românești de consultanță în management, raportat la cifra de afaceri și numărul de consultanți.