Eveniment JobShop 2015 la Iasi

JobShop este un eveniment care se adresează studenților și absolvenților facultăților cu profil tehnic,  oferindu-le oportunitatea de a fi la curent cu piața locurilor de muncă din domeniu și de a comunica în mod direct cu reprezentanții companiilor participante. În fiecare an, JobShop reuneşte companii renumite, care doresc să comunice cu studenţii și absolvenţii interesaţi de oportunităţile de carieră pe care acestea le oferă. În cadrul evenimentului, studenţii pot să se înscrie la internship-uri, pot să beneficieze de burse, sau să îşi găsească cariera de vis în cadrul unei companii de succes.

Afis eveniment

Evenimentul începe pe data de 25 martie, la ora 12.30, în incinta Facultății de Inginerie Chimică și Protecție a Mediului, sala CHIV, reprezentanți din partea Centrului de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament vor susține un training de CV. După această activitate, la ora 17.00, în incinta Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, în sala „Dragomir Hurmuzescu” se va desfășura activitatea „Cariere de Succes”. În cadrul acestei activități, oameni de succes din Iași povestesc despre reușita lor profesională și despre provocările pe care le-au înfruntat în drumul către succes.

În cea de a doua și a treia zi a evenimentului, pe 26 și 27 martie, au loc zilele de standuri, în cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Protecție a Mediului, unde reprezentanții companiilor pot fi abordați în privința locurilor de muncă, a internshipurilor sau a locurilor de practică. În paralel cu zilele de standuri se desfășoară JobShop Cafe, o activitate recreativă ce are ca scop interacțiunea directă între studenți și reprezentanții companiilor, într-un mediu nonformal.

Ultima zi a evenimentului este dedicată activităților susținute de către companii. Studenții pot participa la următoarele prezentări de companii: Corporate presentation (susținut de Alcatel Lucent), Long Term Evolution 4G – mobile ultra broadband technology (susținut de Alcatel Lucent), Simulation of a new
State of the Art production line (susțin de Tenaris), Furnizarea de servicii si infrastructura IT (susținut de SCC).

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților din timpul evenimentului se găsesc la adresa: http://Iasi.JobShop.ro.