Roedl a lansat un program cu 200 de oportunitati de internship

Ce trebuie sa stii despre internshipul din cadrul Roedl: Compania Roedl desfasoara in aceasta perioada un program de practica numit “Fiecare student are nevoie de Practica, Remarcare, Organizare, Evolutie, Directie, Lansare – pRoedl” (proiect POSDRU).

In cadrul acestui program, 500 de studenti vor fi selectati si consiliati vocational, iar dintre acestia, 200 vor urma un internship la finalul caruia 170 primesc subventii, iar 30 primesc premii. 30 dintre participanti se vor alege la finalul internshipului cu un loc de munca in domeniul propus.

Durata stagiului: +3 luni

Posturi disponibile: 200

Locatie: Bucuresti, Romania

Cerinte obligatorii:

  • Sa fii student (anii 1,2,3 sau 4 – Licenta si 1 – Masterat, la economie, drept sau sociologie), sa nu fii angajat la data inscrierii in proiect si sa nu te angajezi pe parcursul perioadei in care efectuezi internshipul
  • Sa nu fii implicat in alt Proiect finantat de Fondul Social European, care plateste stagiul de practica, la data inscrierii in proiect

Aplicatie:

Aplicatia se face online si trebuie sa contina: formularul de candidatura, adeverinta de student valabila la data inscrierii in Proiect, fotocopie a documentului de identitate.

Deadline:

31 Martie 2015