internship platit

Internship Platit in Marketing Online

Indiferent de planul pe care-l ai cu privire la cariera ta in marketing, trebuie sa recunosti ca inainte de toate ai nevoie de experienta de lucru. O echipa bine pusa la punct te poate ajuta sa intelegi mai multe lucruri si sa aplici teoria invatata in decursul anilor. De aceea, daca ai terminat o facultate de marketing, cea mai buna alegere pentru tine este un internship platit in marketing online.

Daca esti din Iasi si vrei sa iti incepi cariera in marketing online, Sinaps Marketing este in cautarea unui intern pentru acest departament. Internshipul este platit cu o perioada de 3 luni in orasul Iasi.

Vei avea posibilitatea sa lucrezi cu o echipa de specialisti, sa obtii certificarea Google Adwords si vei participa la traininguri intensive de marketing online.

Candidatul ideal

– Studii in marketing sau domenii adiacente;
– Cunoasterea mediilor de promovare online: Google AdWords si Facebook, Social Media, afiliere si e-mail marketing;
– Cunoasterea limbii engleze;
– Cunostinte solide de Microsoft Office, in special Word si Excel;
– Orientare catre client: rezolvarea problemelor si identificare de oportunitati;
– Constituie un avantaj cursurile, calificarile si trainingurile in domeniile Google AdWords, marketing, comunicare online sau vanzari.

Descrierea jobului

– Concepi, administrezi si optimizezi campanii Google AdWords si Facebook;
– Dezvolti si implementezi impreuna cu echipa strategii prin care atingi KPIs stabiliti;
– Comunici cu clientii si echipa pentru atingerea obiectivelor;

Contact:

Trimite CV-ul la adresa de email office@sinaps.ro.

 


5 comments

    1. Salut, multumim pentru atentionare. Vom verifica astazi si revenim cu detalii.

      Update 12:57: Am vorbit cu cei de la Sinaps si adresa este functionala (testata de noi). Te rugam sa incerci din nou.

      1. Da , este functionala adresa de e-mail . Problema nu este adresa de e-mail ci faptul ca ei vor pe cineva strict cu pregatire / cu experienta in GoogleAdWords si ca nu ofera nicio sansa celor care au studii in alt domeniu decat marketingul ( de exemplu pentru cei cu relatii umane si comunicare + psihologie ) . A se verifica anuntul lor de pe ejobs unde scriu cu majuscule ca nu au nevoie de aplicanti fara experienta in Google AdWords . Totusi , spun ca este vorba de Internship ! Iar internshipul inseamna exact dobandirea de experienta, de abilitati intr-un domeniu . Am aplicat de 3 ori ( numar corespunzator celor 3 anunturi de recrutare publicate in luna ianuarie ) pentru acest internship : de 2 ori pe ejobs si o data pe adresa lor de e-mail “colectata” de pe site-urile JPT + Internshipul .ro . Chiar niciun candidat nu este suficient de potrivit pentru a lucra alaturi de ei timp de 3 Luni? Sau l-au gasit deja si publica anuntul pentru a-si face publicitate ?

  1. Bună, Cathy! Mulţumim pentru interesul arătat pentru job! Internship-ul pentru care ai aplicat are ca scop pregătirea aplicanţilor ca viitori angajaţi în echipa noastră. Ne dorim să colaborăm mai mult de 3 luni. Dacă aplicanţii deţin cunoştinţe în domeniu, acestea constituie un avantaj. Cunoştinţele referitoare la Google AdWords nu reprezintă singurul criteriu de departajare al candidaţilor. Îţi urăm mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *