internship dent estet

Internship pentru studentii de la Facultatea de Medicina Dentara

Nu mai pot fi trimise aplicatii pentru acest internship.

Data limita: 10.07.2016

Înscrie-te în cursa pentru un program unic de internship oferit de DENT ESTET și câștigă un bilet la unul dintre cele mai importante congrese internaționale de stomatologie – THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING.

Ești student în anul IV (2015-2016) la Facultatea de Medicină Dentară și îți dorești să înveți de la profesioniști de top în stomatologie?

Indiferent de specializarea pe care ți-o alegi, medicii noștri pregătiți în fiecare ramură a medicinei dentare îți vor împărtăși din cunoștințele lor și te vor îndruma timp de 2 luni.

În plus, dacă ne demonstrezi că ai dedicarea pe care o căutăm la medicii noștri, vei rămâne într-un program extins de pregătire pe durata ultimului an de facultate și vei primi o bursă lunară de 100 de euro. Mai mult, vei avea șansa extraordinară de a participa la THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING.

internship dent estet

Contact Internship pentru studentii de la Facultatea de Medicina Dentara

Intra pe link-ul: http://www.dentestet.ro/cariera/internship/, completeaza formularul de inscriere, raspunde la cele 5 intrebari si incarca scrisoarea ta de intentie impreuna cu CV-ul.

Data limita: 10 Iulie 2016.

Internshipul are loc in Bucuresti intre 8/1/2016 si 9/30/2016